Der arbejdes lige på at få skrevet en lille historie.

Men da det er 5 år siden jeg var af sted bliver den noget tynd i historien - men billederne er gode nok!

 

Tur til Skotland

2001

 

Efter har have haft en blodprop i hovedet i foråret 2001 skulle jeg prøve at teste om jeg var i stand til at klare mig selv på en MC.

Jeg besluttede at tage en tur på min lille Honda VF 500 F2 til Scotland.  Planen var ganske enkelt at se Hadrians mur og så ellers besøge Isle og Sky.

Jeg startede med færgen fra Esbjerg til Harrich hvor jeg ankom om formiddagen i strålende sol.  100 km. senere øsede det ned og iklædt regndragt kørte jeg nordpå til Scottish corner hvor jeg drejede lidt til venstre og standsede ved den første den bedste pub der have Bed & Brekfast.

Hyggeligt sted, men da jeg var forholdsvis udmattet efter de mange kilometer (jeg havde læst afstanden som var opgivet i mile som km.) blev det kun til en enkelt øl til maden og så i seng.
Selve ture havde været OK - mit problem er efter blodproppen, at jeg ikke kan overskue flere ting på en gang og at jeg blive umådeligt hurtigt træt så en hel dag på MC kan godt trække tænder ud.

Næste morgen var planen at høre ret nordpå til Hadrians mur og følge den vestpå.

Muren var sådan set nem nok at finde - den strækker sig tværs over England/Scotland.  Men netop i 2001 var man angrebet af Mund og klovsyge så dels måtte jeg indtil mange gang på vejen køre igennem descificerende bade - selv ude midt på heden - men da jeg nåede frem og var parat til at spadsere på det historiske bygningsværk var det lukket p.g.a. M&K - nok se men ikke betræde.

Vejret var også a h.... til så jeg fik ikke engang fundet mit kamera frem så jeg kunne tage billeder af mure på afstand.  Det gjorde nu ikke noget for for på afstand var der ikke så meget at se.  Jeg stod så lidt i mit regntøj og dryppede inde i deres lille udstilling før jeg sprang på cyklen og kørte mod vest mod Glasgow og videre nordpå derfra langs med Loch Lomond ud over hederne mod Fort Williams.

Jeg havde fra mit første overnatningssted prøvet at bestille et værelse på en B&B i Spean Bridge - en af gæsterne havde været der og syntes rigtig godt om stedet.  Det var sådan set også et godt nok sted, men da jeg kom frem var alt lukket i byen og det var ikke muligt at gå ud og få noget at spise eller drikke - og værelset var sådan set heller ikke noget at skrive hjem om.  Det blev til en overnatning og så kørte jeg tilbage til Fort Williams hvor jeg fandt et aldeles dejligt værelse hos en rigtig engelsk mutter i storblomstret smagløs kjole med vinkeflæsk på armene og et hjerteligt sind, som sørgede godt for mig de næste par dage.

Turen tilbage til FW foregik langs med den yderste del af Caladonian Channel ad små fine veje og med rigtig skotsk stemning

 

Fra FW tog jeg så